Pages

2011. július 24., vasárnap

Castrum kemping

A legújabb CASTRUM KEMPING ÜDÜLÕFALU 1993-ban – közvetlenül a Balaton-parton –, a legmodernebb berendezésekkel épült.
A legkülönfélébb szolgáltatások - kávézó, élelmiszerbolt, cukrászda, játékterem, masszázs, büfé, és egy eredeti Beach Pub, mint étterem - állnak a vendégek rendelkezésére.
A parkosított kempingben a számozott parcellák áramcsatlakozással ellátottak.
A parti strand egy vízi sportparadicsom. A gyerekek a sekély parti vízben pancsolhatnak, vagy kikapcsolódhatnak a játszótéren, de a hattyúk is örülnek a gyerekek látogatásának.
A vizisportok kedvelõi sporteszközöket kölcsönözhetnek, valamint surf- és vitorlástanfolyamokon vehetnek részt. Egy surfiskola kínálja fel szolgálatait, és asztalitenisz is biztosítja a család szórakozását.
Ebben az üdülõfaluban a szabadidejét töltõ megtalál mindent, ami a nyaraláshoz szükséges – ez egy üdülõlakhely, amely az otthoni problémákat elfeledteti.
A horgászok a kövér nádasban gazdag fogásra számíthatnak.
A CASTRUM-kempinglánc egyik legjobb kempingjében 1998-tól 48 összkomfortos apartman és teniszpálya, mint Üdülõfalu üzemel.
Az apartmanok olyanok, mint egy háromcsillagos szálloda szobái. Minden ház összkomfortos, a lakóegységek egy kompletten kialakított konyhából, fürdõszobából, két lakószobából állnak, kábeltévé-csatlakozás van a vendégek által hozott saját, vagy a bérelt Tv részére. Napi takarítás, törülközõ- és ágynemûcsere tartozik minden esetben a szervízhez. Pihenés céljára minden apartmanhoz egy barátságos fedett terasz került kialakításra, kerti bútorokkal.
A házak elõtt saját autóparkoló, mellette füves napozó található.
Az üdülõfalu közepén egy parkban található a kellemes hangulatu „Beach Pub” étterem, amely 150 vendég részére ajánlja

Balatongyörök Castrum Camping

Balatongyörök, Szépkilátó
Tel.:00-36-83/346-666
Fax:00-36-83/314-422
Web:Castrum kemping